sâmbătă, 24 mai 2008

Hai KZN!

Ne intalnim din nou in fata unei zile marete pentru slatineni. Astazi echipa locala de hanbal feminin a reusit sa ajunga in liga nationala la hanbal.Vine o clipa din viata fiecaruia dintre noi in care putem sa privim cu multumire inapoi, sa ne autoevaluam si se ne inventariem succesele. Cat timp insa asteptam aceasta clipa, avem totusi destula vreme si poate chiar ar trebui sa privim adanc in sine sa ne enumeram macar pentru noi insine esecurile, deznadejdile, nereusitele, dezamagirile, insuccesele, sperantele inselate, deziluziile, infrangerile. Ei bine aceasta clipa a venit in sfarsit si in viata echipei KZN Slatina, a venit timpul sa acceptam titlul de trece in Liga Nationala. Pe aceasi ordine de idei confirm speculatile carora vom participa si vom incerca sa ne mentinem cat mai mult in aceasta liga.
Meciul final, jucat la Slatina, inceput in forta de jucatoarele slatinence, ele au reusit sa-si arate clasa in fata jucatoarelor echipei adverse adica echipa craioveanca. Ale noasstre au controlat meciul reusind un scor memorabil,adica 28-39, un scor care a aratat adevarata valoare a echipei KZN Slatina. Echipa Gandul Bun le ureaza jucatoarelor slatinence bafta in liga nationala!.

Mult succes!

vineri, 23 mai 2008

Buna, dragii mei vizitatori!

Salut! N-am mai vorbit de mult. Sunteti pe Gandul bun, blogul mai acid decat clorhidricul. Ce mai faceti? Eu bine, ma sculai de dimineata, dar nu ma dusei la piata, ma gandi sa vad ce mai face blogul meu. Apropo, la multi ani cu intarziere pt. cei cu nume de Constantin si Elena, v-as si suna ba, da' costa mult. Eee oricum sper ca si voi sunteti intr-o dispozitie buna ca si mine. Pt. ca eu ma simt ca-n Rai. Am aflat ca la teze am luat 10, blogul meu creste pe zi ce trece... si mai multe da' nu pot sa le spun pe toate ca-mi citesc si rudele blogul... Ce mai o duc intr-o veselie! Hai ca va las ca poate ati obosit cu ochii citind atata. Facura si ei destul sport. Tin pumnii pentru toti din clasa 12 care dau bacul. Succes ba, vedeti ce face-ti! Pa Pa!

luni, 19 mai 2008

Babeutze