sâmbătă, 31 mai 2008

Gata de campionat (ep.1)

Mai sunt cateva zile si vom intra cu totii in Campionatul European de fotbal 2008. Toti romanii adevarati asteapta cu sufletul la gura primele meciuri. Ghinionul a facu ca la fiecare meci sa jucam cate o finala. Echipa antrenata de Piturca arata destul de omogen, dar nu stim niciodata ce se poate intampla. Putem noi sa jucam dumnezeieste, daca ceilalti joaca si ei dumnezeieste + 1. Cu totii speram sa facem macar egal cu Franta si Italia si sa batem Olanda, dar o sa fie al naibii de greu. Poate ca vom avea noroc cu carul si o sa reusim sa fim Grecia anului acesta.

vineri, 30 mai 2008

In prag de localiada

Cu totii am vazut cum usor, usor ne apropriem de marea zi a alegerilor. Mai e putin pana pe 1 Iunie, ziua cand cei de peste 18 ani se vor prezenta la vot pentru a vota pe favoriti. In zilele noastre daca esti candidat trebuie sa ai o minte sexy intr-un corp istet. Poate cu totii ne dorim sa treaca aceste alegeri o data, eu unul m-am saturat de traficul infernal care se produce atunci cand unii s-au altii au chef sa faca miting pe strazile orasului, pe care-l fac impracticabil. Si la noi in oras candidatii si anul acesta au reusit sa minta foarte frumos, marea bataie este pe modernizarea centrului vechi, punandu-i pe cei de varsta a treia sa devina nostalgic, si pe cei tineri ii pune sa viseze la o sala polivalenta omologata, pentru ca aici in Slatina, detinem, o echipa de hambal, care joaca in Liga Nationala, si ar fi chiar foarte amuzant dupa o asteptare de atatia ani, si foarte mult efort depus de jucatoarele slatinence sa avem surpriza ca ele nu vor juca acasa si in alte orase din Olt care au salile omologate. Pe primarie bataia nu este prea mare datorita primarului actual care candideaza din nou , care totusi a facut ceva din banii pe care ii avea primaria, bataia mai mare este data pe presedintia Consiliului Judetean. E, asteptarea aceasta cu vazutul castigatorului va mai dura inca cateva zile. Sper ca tot acest calvar sa se termine o data si sa ne lase in pace pentru inca 4 ani dupa care va ura iar o luna de reparatii capitale facute de pomina, alte flori puse pe marginea drumului, si o alta viata. Pana atunci numai bine si mergeti la vot!

Esec la Eurovision

Anul acesta, selectionata Romaniei pentru Eurovision a fost formata din Vlad Mirita si Nico, ei intrand in cncurs cu piesa "Pe o margine de lume". Emotiile li s-au vazut si-n semifinala dar si mai clar in finala. Inca o data s-a dovedit ca Rusia inca este o putere ei venind cu o piesa de jos palaria. Cu totii ne-am uitat poate cu rasuflarea taiata cand baiatul ala canta piesa "Belive". Nu s-a comparat deloc piesa noastra unde s-a facut o amestecatura de limbi cu piesa lor. Noi chiar si la alegerea nationala eram gata, gata sa trimitem niste suedezi sa reprezinte tara noastra. Poate ca piesa noastra nu merita chiar sa fie cotata cu 45 de puncte, si nici macar spaniolii si mo,dovenii nu ne-au votat maxim. Spaniolilor probabil nu le-au placut amestecatura de limbi in care a fost cantata piesa, iar moldovenii nu-si puteau sa-si calce pe inima sa ne dea noua 12 puncte cand in joc era si Rusia.Totusi cum spuneam piesa noastra nu a fost de castigarea Eurovision, a fost doar de prezentare, pe langa a rusilor care ne-au facut sa n-avem dreptul la apel...
Clasamentul final arata asa la finalul concursului:

Rusia - 272 p.
Ucraina - 230 p.
Grecia - 218 p.
Armenia - 199 p.
Norvegia - 182 p.
Serbia - 160 p.
Turcia - 138 p.
Azerbaijan -132 p.
Israel - 124 p.
Bosnia Hertegovina -110 p.
Georgia - 83 p.
Letonia - 83 p.
Portugalia -69 p.
Islanda -64 p.
Danemarca -60 p.
Spania - 55 p.
Albania - 55 p.
Suedia - 47 p.
Franta - 47 p.
Romania - 45 p.
Croatia - 44 p.
Finlanda - 35 p.
Germania -14 p.
Polonia - 14 p.
Marea Britanie - 14 p.

Piesa Romaniei a fost aceasta:



Nico & Vlad - Eurovision 2008(semifinala I)
Vezi mai multe video din Muzica »

Piesa Rusiei a fost asa:



La anu' romani, poate o sa avem si noi o piesa ca asta!!!